7/24 Destek +90 538 211 45 67
Bodrum Kiralık Gulet

Bodrum Kiralık Gulet

Firmamız bodrum kiralık gulet araştırması yaptığınız zaman keyifli, huzurlu ve kaliteli zamanlar geçirebilmeniz adına sizlere farklı bütçelere uygun gulet modelleri sunabilecek en doğru çözümleri sizlere sunmaktadır. Bodrum bölgemizdeki gulet modellerimiz farklı modellerde ve farklı fiyatlarda karşınıza çıkmaktadır. Burada kiralayacacağınız gulet modelinizin fiyatını hem özellikleri hem de gulet yılı, yeni olması özellikleri belirlemektedir. Bodrum marinalarımızda bulanan gulet modellerimiz için bizlerden fiyat alabilirsiniz. Haftalık kiralık guletlerimiz için fiyatlarımız sezonsal olarak farklılık gösterebilmektedir.

WhatsApp üzerinden +90 538 211 45 67 nolu numaradan bizlere ulaşabilirsiniz. Ya da bizleri arayarak +90 538 211 45 67 gulet modellerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Dilerseniz öncelikle deniz tatilinizi geçireceğiniz guletler nedir, nasıl üretilir bunlar hakkında sizlere bilgi verelim.

Gulet Nedir? Nasıl Üretilir ?

İlk olarak Bodrum bölgesinde geleneksel çizgiler ile yerli ustalarımız tarafından ahşaptan üretilmiş olan el yapımı gezi teknelerine gulet adı verilmiştir. Guletlerin ilk üretim yerleri belirttiğimiz gibi Bodrum bölgesidir, geçmişe doğru gidildiğinde Bodrum bölgesine kadar izi sürülebilir fakat taleplerin artması ve pazarın büyümesi gulet tersanelerinin Bozburun, Marmaris, Fethiye ve İstanbul’ da da kurulmasına ve buralarda da üretilmesine sebep olmuştur. Tik ağacı, maun ve iroko gibi dayanıklı ahşaplar sağlam ve estetik guletlerin üretilmesinde tercih edilen ağaç türleridir.Üretim kapasitesinin ve farklı modellerinde üretilebilmesi sayesinde günümüzde Bodrum kiralık gulet modelleri arasından sizlere uygun olanları seçebilmeniz mümkün olmaktadır. Geleneksel tarzda üretilmiş olan guletler hem kıyıya yakın gezilerde hem de kıyıdan uzak ve uzun deniz seyahatlerinde de oldukça rahat, güvenli ve konforlu bir yolculuğu sizlere sağlayabilmektedirler.

Yazımızda daha önce de belirtiğimiz üzere gelişen teknoloji ile birlikte artık bir çok farklı boyda ve farklı özelliklerde gulet modelleri üretilebilmektedir. Bu modeller; aynakıç, tirhandil ve gulettir.

Aynakıç gulet modeli: Bodrum kiralık gulet araştırması yaptığınızda karşınıza çıkacak olan modellerden birisi ayna kıç olarak adlandırılan modeldir. Aynakıç modelleri yükseltilmiş kare şeklinde bir kıç kısmına sahip olacak şekilde üretilmektedir. Kıç kısmında ana bir kamara olabilir. Altı ile yirmi dört kişilik olabilen bu modellerde iki yataklı üç ile on iki adet kamarada misafirler konaklayabilir. On beş ile elli beş metre uzunluklar arasında üretilmektedir.

Tirhandil: Bodrum kiralık gulet modelleri arasında yer alan bir diğer tekne de tirhandildir. Guletlerin en eski türü olan bu modellerin çoğu üç köşe yelkenlidir. Boyutları on bir metre ile otuz metre arasında değişmektedir. Özel duşlu ve iki yataklı üç ile sekiz kamarası olabilen bu modellerde altı ile on altı kişi arasında konuk misafir edilebilir.

Gulet: Bodrum kiralık gulet modelleri arasında birçok kişinin mavi yolculuk olarak bildiği turlarda kullanılan en çok bilinen ve popüler olan modeldir.Yuvarlak kıç tasarımı sayesinde yemek yemek ve dinlenmek çok daha konforlu bir hal almaktadır. On beş ile elli beş metre arasında uzunluklarda üretilmektedir. Boyutlarına bağlı olarak altı ile yirmi dört kişi arasında yolcu alabilir, kamaraları özel duş ve tuvalete sahiptir.

Bodrum Kiralık Gulet Modelleri
Bodrum Kiralık Gulet Modelleri

Bodrum kiralık gulet güverte alanları son derece geniştir, en iyi ve en kaliteli yelken ekipmanları, güneşlenmek için tasarlanmış yataklar ile donatılmıştır böylece yolcularımız denizde muhteşem bir tatilin keyfini çıkarabileceklerdir.Misafirlerimiz için tüm detayları düşündük, isterseniz güneşin tadını çıkartabilir, isterseniz denize girebilirsiniz veya dilerseniz güvertede güneşlenip dinlenebilirsiniz.

Gulet kiralayarak size özel bir deniz tatilinin keyfini aileniz veya dostlarınız ile birlikte çıkartabilirsiniz. Bodrum kiralık gulet kategorilerimizde yer alan indirimli, standart, lüks ve süper lüks modeller arasında sizin için en uygun olanı seçebilirsiniz. Bütçenize hangi model uygun olursa olsun keyifli, huzurlu, eğlenceli ve unutulmaz bir tatil yaşamanızı garanti etmekteyiz.

Bodrum Kiralık Gulet Modelleri Teknik Donanımları

Gezilerimiz sırasında birinci önceliğimiz yolcularımızın güvenliği olmaktadır. Guletlerimiz seyahat sırasında fazlasıyla yetebilecek kadar temiz su ve yakıta sahip olarak denize açılmaktadır. Bodrum kiralık gulet modellerimizde televizyon, dvd, buzdolabı, buz makinası, derin dondurucu, mutfak bulunmaktadır. Ayrıca olası bir acil durumda tahliye filikası, gsm telefonlar, radar sistemleri, navigasyon ve can yelekleri bulunmaktadır. Alınan bu güvenlik önlemleri sayesinde denizde tatilinizi en güvenli şekilde tamamlamanız mümkün olmaktadır.

Bodrum kiralık gulet modellerimizde sizlere deneyimli kaptanlarımız, şeflerimiz ve profesyonel güverte tayfalarımız eşlik edecektir. Personelimiz sizlerin güvenliğini ve rahatını sağlamak adına gereken her şeyi yapacaktır. Personelimiz sizlere leziz yemekler hazırlayabilir, yemekleri servis edebilir, kamaranızı temizleyebilir, ekipmanları hazırlayabilir ve eğlenceli zamanlar geçirmenizi sağlayabilirler. Firma olarak her zaman en deneyimli ve en donanımlı mürettebat ile çalışmaktayız. Bodrum kiralık gulet modellerimizde bizimle birlikte çalışan kaptanlarımız ve personelimiz seyir bölgesi ve yerel yaşam hakkında da geniş bir bilgiye sahiptirler ve bu sayede sizlere yolculuk sırasında bilgilendirmeler yapabilmektedirler. Bir başka sayfamız olan Fethiye kiralık gulet modellerimiz için tıklayabilirsiniz.

Bodrum Kiralık Gulet 2023 Rezervasyonu Hakkında

Hem yerli misafirlerimiz hem de yabancı misafirlerimiz için Bodrum Kiralık Gulet modelleri özellikle yaz aylarında fazlasıyla aranılmaktadır. Tatil şekli ve tarzı özellikle son 3-4 yıl içerisinde mavi tur seyahatlerine dönüşmektedir. Özellikle 4 kabinli gulet modellerimiz minimum 8 kişilik tatil yapmak isteyenler için çok idealdir. İster arkadaş gruplarınız ister aileler için tamamen özgür bir tatil seçimidir. İstediğiniz koyda istediğiniz zaman denize girebilirsiniz. Yemeğinizi nerede yemek isterseniz manzaranız o bölgede olacaktır. Farklı koylarda uyanmak ve denize girmek kiralık gulet seçeneklerimiz ile mümkündür. İstediğiniz müziği dinleyerek eğlenmek ve kalabalık, sürü halinde tatil yapmamak için bodrum gulet modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Özellikle 2023 Bodrum Gulet tatiliniz için geç kalmamanızda fayda vardır. Son dakika gulet modellerimiz hızla dolmaktadır. Aynı zamanda fiyatlarımız yaz aylarında yüksek sezon dediğimiz dönemlerde artış gösterilmektedir. Bu dönemlerde kiralık gulet bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu sebeple 2023 yılı için bodrum gulet kiralama seçeneğinden indirimli fiyatlar ile yararlanmak için erken rezervasyon yaptırmayı unutmayınız. Mavi koylarda sakin ve huzurlu bir mavi tur yapmak için ideal bir tatil aracıdır. Özellikle gece gulet modellerimiz ışıklarını açtığında denize girmek için can atacaksınız. Seyahatiniz boyunca unutamayacağınız fotoğraflarınız olacak ve her yıl bodrum gulet tatili yapmak isteyeceksiniz. Bodrum kiralık gulet

Bodrum’da yapacağınız 1 haftalık bir tur için Bodrum – Gökova körfezi arasında bir rota oldukça ideal ve yeterli olacaktır. 2 haftalık turlarda ise rotanızı Marmaris, Göcek ve Fethiye’ye doğru yönlendirebilirsiniz. Marmaris yarımadası da etrafında sayısız koy ve küçüklü büyüklü marina bulundurmaktadır. Göcek ise dünyanın en popüler koylarına sahiptir. Hemen hemen her koyda restoran ve bağlanma servisleri sunan işletmeler bulunmaktadır. Bodrum dışına çıkmak istemezseniz Bodrum şehir merkezini de keşfedebilirsiniz. Bodrum lüks ve eğlenceli gece hayatı ile Türkiye’nin St. Tropez’i olarak adlandırılmaktadır. Bodrum kiralık gulet modelleri ile kaliteli bir mavi tur deneyimi yaşayın